Default Parallax Title
Over dit project

Studio Macaluso ontwikkelde het beeldmerk  voor het Sunday congres. Hèt jaarlijks terugkerende congres voor de zonne-energiesector in Nederland en Vlaanderen, waar een ontmoeting plaatsvindt tussen partijen uit het onderzoeksveld en de praktijk.
Voor de website werd een heldere basis layout gemaakt. Bekijk hier de website http://sundaynl.nl/

Logo ontwerp voor Ingrid Simons Photography

Hart van Brabant Wind moet de tweede energiecoöperatie worden die windenergie gaat opwekken op de Spinder in Tilburg. Vijf energiecoöperaties uit de regio Hart van Brabant ondertekenden op 30 september 2015 een intentieverklaring om deze coöperatie op te richten. De vijf coöperaties zijn DEC-Oisterwijk, Energie Gilze Rijen, Energiecoöperatie Loon op Zand (in oprichting), Energie Dongen en Hilverstroom uit Hilvarenbeek. Studio Macaluso ontwikkelde het logo.

DEC-Oisterwijk staat voor Duurzame Energie Coöperatie Oisterwijk. DEC-Oisterwijk wil samen met inwoners en bedrijven van Oisterwijk, Moergestel en Heukelom zorgen voor een meer duurzame energiehuishouding. Kernbegrippen zijn; gebruik maken van lokaal duurzaam opgewekte energie, klimaatneutraliteit, voor en door de burgers, biodiversiteit en toegankelijk voor iedereen. De studio ondersteunt DEC-Oisterwijk bij hun pr en communicatie met het ontwerpen van het logo, posters, nieuwsbrieven en website.
Bekijk hier de website www.dec-oisterwijk.nl

  • Logo-Sunday-def-2014-black
  • ingridsimons6
  • logo-HvBW-website
  • dec-600
Details